Langvad A/S Arkitekter​

Historien bag firmaet

I 1972 startede Jørn Langvad og Søren D. Schmidt et arkitektfirma efter at have vundet en større boligkonkurrence. Dette var startskuddet på det, der i dag hedder Langvad A/S Arkitekter. Sammen fuldførte Jørn Langvad og Søren D. Schmidt mange projekter, heriblandt en storstilet renovering af Falkoner Centret i 80’erne.

Siden da har firmaet været i rivende udvikling. Jørn Langvad og Søren D. Schmidt Arkitekter blev til Jørn Langvad A/S Arkitekter, og ved et vellykket projekt for medicinalfirmaet Dako og samarbejde med daværende Højgaard og Schultz kommer Jørn Langvad A/S Arkitekter indenfor dørene i biotech- og medicinalbranchen. Det var her, at arbejdet med laboratorier og lignende faciliteter begyndte, hvilket med tiden blev firmaets absolutte spidskompetence. Med projektet for Dako fik Jørn Langvad betonelementprisen i de tidlige 80’ere

Gennem 90’erne og 00’erne grundfæstes positionen som førende laboratoriearkitekt, og forståelsen for laboratoriedesign og funktionelle rum forstærkes. Der skabes og indrettes laboratoriebygninger for kunder som Lundbeck, ALK, Novozymes, Chr. Hansen, Statens Serum Institut og Danmarks Tekniske Universitet – for bare at nævne nogle få.

I 00’erne udvides ledelsen med to partnere i Jesper Langvad og Ole Holst, som fortsætter, udvider og forstærker firmaet. Mange af de ovenfornævnte kunder samarbejdes der fortsat med.

Den nyligste udvikling i firmaet sker i 2017, hvor navnet ændres til Langvad A/S Arkitekter. I dag har Jesper Langvad det fulde ejerskab af arkitektfirmaet placeret i København, som hans far startede i Hørsholm for snart 50 år siden. Ole Holst spiller forsat en aktiv og vigtig rolle i firmaet, og tegnestuen er fortsat i rivende udvikling.

Arkitektur er en del af DNA’en

Jesper Langvad er kommet på tegnestuen og fået arkitekturen ind på livet allerede fra barnsben af. Arkitekturfaget er altså kommet naturligt. Passionen for det arkitektoniske arbejde i sammenhæng med uddannelsen som tømrer, bygningskonstruktør og arkitekt skaber rammerne for et vellykket arkitektfirma.

Med arkitektur som en del af sin DNA brænder Jesper for det, han laver, og dette afspejles i arbejdet, der udføres for de tilbagevendende kunder. Langvad A/S Arkitekters medarbejdere er ligeledes passionerede omkring deres virke og har indgående forståelse for og viden omkring laboratoriedesign og funktionelt arkitektonisk arbejde.

Vores medarbejdere består af akademiske arkitekter og bygningskonstruktører og er vores stærkeste ressource.

Arbejdsgangen

Langvad A/S Arkitekters speciale er opgaver med interessante funktioner – hvor specialkrav, detaljeringsgrad og funktioner går op i en højere enhed. Særligt er vi dygtiggjort indenfor skabelse og renovering af laboratorier og lignede faciliteter.

Vi er gode til at samarbejde med brugerne, og vi er kendt for at opnå optimale forhold indenfor de fastsatte økonomiske rammer.

En vigtig rolle, vi påtager os, er den som sparringspartner. Vi deltager med brugerdialog og bygherrerådgivning fra programfasen til og med den færdige bygning. Sammen med de øvrige rådgivere er vi med til at sikre, at bygherren og de daglige brugere får det optimale arbejdsmiljø og tidssvarende indretninger.

Vores stab har den fornødne viden og erfaring, der skal til, for at skabe de absolut bedste resultater. Derfor kan selv de helt store projekter udføres.

Vi sætter en ære i at løse vores byggeopgaver på et fagligt meget højt niveau, dette såvel arkitektonisk som teknisk. Vi sætter os altid i slutbrugerens sted og skaber rum og arealer, der er æstetiske såvel som funktionelle.

 

Kontakt os

Udtalelser

Udvalgte Referencer

Kontakt os for mere information