COBIS FORSKERPARK

business
14. oktober 2021

Bygherre: Cobis  

Funktion: Forskerpark  

Arkitekt: Langvad A/S Arkitekter  

Landskabsarkitekt: Marianne Levinsen  

Ingeniør: Alectia  

Areal: 6000 m2  

Årstal: 2011. 

Et vundet konkurrenceprojekt til en todelt etape-opførelse i hjertet af Nørre Campus. Selskabet Copenhagen Bio Science Park eftersøgte et unikt design, der i sig selv ville tiltrække sig opmærksomhed – udover at huset indholdsmæssigt skulle kunne byde på gode, funktionelle og attraktive laboratorie faciliteter til upstart virksomheder med udspring fra universitetets verden.
Travertin facadesten er krævet i lokalplanen – men vi fik bearbejdet facadeudtrykket så markant og vellykket, at Stadsarkitekten støttede vores projekt gennem realiseringen.
Projektet er både teknisk set og æstetisk blevet flot og beboerne er umådelig glade for at bo og arbejde i huset – bl.a. opleves alle etager og rum lysmæssigt helt forskelligt.

UDVALGTE REFERENCER

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

LANGVAD A/S ARKITEKTER

GLENTEVEJ 70B, 2400 KØBENHAVN NV KONTAKT OS +45 45 86 41 16​   CVR: 77213813

© Copyright – All rights reserved.