COBIS FORSKERPARK

Bygherre: Cobis 
 
Funktion: Forskerpark 
 
Arkitekt: Langvad A/S Arkitekter 
 
Landskabsarkitekt: Marianne Levinsen 
 
Ingeniør: Alectia 
 
Areal: 6000 m2 
 
Årstal: 2011.
 
Et vundet konkurrenceprojekt til en todelt etape-opførelse i hjertet af Nørre Campus. Selskabet Copenhagen Bio Science Park eftersøgte et unikt design, der i sig selv ville tiltrække sig opmærksomhed – udover at huset indholdsmæssigt skulle kunne byde på gode, funktionelle og attraktive laboratorie faciliteter til upstart virksomheder med udspring fra universitetets verden.
Travertin facadesten er krævet i lokalplanen – men vi fik bearbejdet facadeudtrykket så markant og vellykket, at Stadsarkitekten støttede vores projekt gennem realiseringen.
Projektet er både teknisk set og æstetisk blevet flot og beboerne er umådelig glade for at bo og arbejde i huset – bl.a. opleves alle etager og rum lysmæssigt helt forskelligt.