Laboratorier

Vidtrækkende erfaring

​Langvad A/S Arkitekter har i gennem mange år oparbejdet en stor erfaring indenfor byggeri af laboratorier og design af dertilhørende faciliteter.

Vi har gennem vores faste samarbejde med kunder som COBIS (Cophenhagen Science Park), Lundbeck, Chr. Hansen, ALK, Statens Serums Institut, KU, Novozymes, Novo, DTU og Rockwool arbejdet med alle typer laboratorier og faciliteter – fra teknisk krævende renrum og sterillaboratorier til enklere forsknings -og produktionslaboratorier.

Vores medarbejdere består af akademiske arkitekter og bygningskonstruktører og er vores stærkeste ressource. Vores stab har den fornødne viden og erfaring, der skal til, for at skabe de absolut bedste resultater. Derfor kan selv de helt store projekter udføres.

Værdifuld samarbejdspartner

Vi er gode sparringspartnere og deltager lige fra programfasen med brugerdialog og bygherrerådgivning til og med den færdige laboratoriebygning, hvor vi sammen med de øvrige rådgivere er med til at sikre, at bygherren og de daglige brugere får det optimale arbejdsmiljø og tidssvarende indretninger.

​Gennem et tæt samarbejde med de førende producenter af laboratorieinventar er vi med til at optimere indretning og arbejdsgange – og derigennem opnår vi også et færdigt resultat, der imødekommer brugerne af laboratoriet på bedste vis. Ydermere imødekommes forhold til GMO, GMP og GLP og lignende krav også.

Vi forstår vigtigheden af slutbrugerens behov og skaber logistiske flows i alle vores designs. Ved samarbejde med Langvad A/S Arkitekter er i garanteret en god proces og et fuldendt slutresultat.

Læs mere om os
Kontakt os