LABORATORIER

Langvads speciale er laboratorier og funktionelle rum, hvor specialkrav, detaljeringsgrad og funktioner går op i en højere enhed. Vi løser opgaver, fra teknisk krævende renrum og sterillaboratorier med avanceret teknisk infrastruktur og komplicerede installationer, over differentierede undervisnings-, forsknings- og produktionslaboratorier til velfungerende omgivende arbejdsmiljøer. Og vi er kendt for at opnå optimale forhold inden for de fastsatte økonomiske rammer.

Sådan arbejder vi

Forudsætningen for et tilfredsstillende resultat er en nøje analyse af bygherres og brugeres ønsker og behov. Vi værdsætter en åben og ærlig dialog og et intenst og fokuseret samarbejde om at opnå absolut tidssvarende, funktionelle og æstetiske løsninger inden for de fastsatte rammer.

Vi bidrager seriøst som sparringspartner og indgår i fokuseret brugerdialog og bygherrerådgivning fra programfase til og med afleveret projekt. Sammen med vores samarbejdspartnere sikrer vi et tilfredsstillende resultat med altid opdaterede løsninger, hvor både bygherre og brugere er glade og tilfredse.

On the edge viden og kompetence

Vores ekspertise og erfaring er blevet syretestet mange gange igennem vores mangeårige faste samarbejder med virksomheder som COBIS (Copenhagen Bio Science Park), H. Lundbeck A/S, Chr. Hansen A/S, ALK-Abelló A/S, Statens Serum Institut, KU (Københavns Universitet), Biogen Nordic, Novozymes A/S, Novo Nordisk A/S, DTU (Danmarks Tekniske Universitet) DTU Science Park, Rockwool A/S og Hempel A/S.

Hver gang vi tager fat på et nyt projekt, flytter kanten sig. Vi bygger på vores solide ekspertise og erfaring, men vi hviler aldrig på laurbærrene. Forskningen og teknologien udvikler sig hastigt, og det gør kravene til højt specialiserede laboratorier også. Vi udvikler os med. Det er vi nødt til.

Vi er således klar til også at tilbyde vores ekspertise til nye kunder, samarbejdspartnere og brancher. Igennem samarbejde og grundig behovsafdækning og dialog skaber vi klarhed, researcher på og designer specifikke løsninger i overensstemmelse med best practise og højeste standard inden for laboratorier, arbejdsmiljø og trivsel.

Igennem et mangeårigt tæt og loyalt samarbejde med de førende producenter af laboratorieinventar er vi sikre på altid at være på højde med de optimale løsninger inden for indretning og arbejdsgange, så det færdige resultat lever op til de bedst mulige brugerstandarder.

Kontakt CEO Jesper Langvad

Kontakt CEO Jesper Langvad for en uforpligtende samtale om jeres behov og om muligheden for et eventuelt samarbejde.

CEO Jesper Langvad, Arkitekt MAA

+45 40153116
jel@langvad.dk

UDVALGTE REFERENCER

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

LANGVAD A/S ARKITEKTER

GLENTEVEJ 70B, 2400 KØBENHAVN NV KONTAKT OS +45 45 86 41 16​   CVR: 77213813

© Copyright – All rights reserved.