ROCKWOOL NY LABORATORIEBYGNING

business
14. oktober 2021

BYGHERRE: Rockwool

INGENIØR: Søren Jensen

LANDSKABSARKITEKTER: Vandkunsten

ROLLE: Totalrådgiver

ÅRSTAL: 2019

AREAL: 3500 m2

BUDGET: 60 mio. DKK

FUNKTION: Laboratorier/kontorer/møderum

RAMMEAFTALE: Nej

RÅDGIVNINGSUDGIFT: DKK større end 1.000.000

LOKATION: Hovedgaden 50, 2640 Hedehusene

Langvad A/S Arkitekter har indrettet bygningen med mekaniske laboratorier i den ene fløj og kemiske i den anden. Hertil kommer omklædning, kontor, administrations- og mødefaciliteter. Alle faciliteter bliver placeret i stueplan, mens tagetagen anvendes til forsøgsopstillinger og teknikhus. Bygningen ligger smukt i det utæmmede landskab på Rockwools område i Hedehusene og bliver forbundet til de øvrige bygningsanlæg via en gangbro i glas. Langvad A/S Arkitekter har taget sig af hele projektet fra byggeprogram til udbud. Vi har desuden projekteringsledelsen, samt fagtilsyn og opfølgning. Bygningen er projekteret med det helt nye byggesystem RockZero, udviklet af Rockwool. Byggesystemet er unikt i forhold til minimering af kuldebroer og kendetegnet ved sin høje bygbarhed.

UDVALGTE REFERENCER

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

LANGVAD A/S ARKITEKTER

GLENTEVEJ 70B, 2400 KØBENHAVN NV KONTAKT OS +45 45 86 41 16​   CVR: 77213813

© Copyright – All rights reserved.